Tuesday, July 15, 2008

All´s not lost

I denne byen er det ikke så mange som smiler.

I dag gikk han forbi, dyttet en barnevogn. Kikket inn døra som stod åpen i det han passerte. Jeg så på ham og smilte. Han smilte varmt tilbake, og fortsatte opp bakken.

Jeg syns han synger så fint.

Life here is gold.

8 comments:

Loff said...

Eg smile kvar dag...Å dei fleste eg jobbe me i Stavanger e som regel og i godt humør. Du har bare et sånn provosernade inntrykk av folk frå stavanger så sure. Kun for å laga diskusjon. Ja. Eg vert provosert. For eg finn det urettferdig og usant. Men eg smilar likevel....

marenioslo said...

det e så sykt ikkje for å provoser.
æ går på jobb kvær dag i håp om å endre mitt syn på dette folket, men blir like skuffa hver dag. voksne damer som oppfører seg som femåringer. jeg har ikke sett på maken, og gleder meg over de som skiller seg ut i mengden.

marenioslo said...

..som thomas dybdahl.

silje said...

ja SERIØST va det HAN! i love him. hjelpe meg. hjeeeeeelp. Maren. love it. love you! :D

Hallvard said...

Å ja, han er berre SÅ kjekk!

Men musikken er då fin.

silje said...

hallvard. gjer du narr av meg?

Anonymous said...

Maren, jeg har glemt å si det, men ventepølsa var ferdigtygd og fordøyd for halvannen måned siden. Hovedretten blir vel da en nordnorsk sommerflørt med ymse tilbehør. Håper det smaker!



..Flyttet til Stavanger?

Anonymous said...

Blitt siddis??? Øh? Hadde vært kjekt å få truffet deg før vi reiser til Irland, forresten! hva er mobilnummeret ditt for tida? Gidder du å sende det til nlm-adressa mi? Hva skjer ellers?

OM