Friday, October 27, 2006

Mette Marit og husmorskulen.


I dag vil eg slå eit slag for desse to. Eg orkar ikkje skrive kvifor, for det tek så lang tid, og det er lite strøm på dataen.
Mette Marit er bra, og kor blir husmorskulen av?

10 comments:

Anonymous said...

Jeg sier meg helt enig, Maren. Vår kjære kronprinsesse er ei fantastisk dame.... Og husmorskolen? Hvordan skal fremtiden bli uten en husmorskole?

Anonymous said...

Sant, sant. Men ho burde rette se opp i ryggen å lære litt av ho Mary i Danmark. Men we love her anyway. Å ja, dykk kone, korleis skal d gå når ikkje eingong dykk kan å koke graut å stryke bunadsskjorte?

Anonymous said...

endelig flere enn meg som savner husmorskolen! skulle helt seriøst ha blitt oppretta igjen. og det er nesten som at det skulle være obligatorisk for alle piker. i alle fall så lenge gutta har verneplikt.

Elisabeth said...

Eg vett ikkje, men eg konne trengt 'an..!

Elisabeth said...

Husmorskulen altså.

Anonymous said...

Jeg har lenge stemt for ei husmorlinje på Fjellhaug. På tide noen løfter fram kampsaken. Jeg står villig bak og støtter :)

Andreas said...

Vil det i så fall bli en del av Misjonshøgskolen eller Bibelskolen?

Eller tar de med seg MU og lager en helt egen del?

Rebekka said...

Gratulerer med dagen Maren!! Tenk, nå er du blitt voksen! Håper du får en konge dag! Gla i DU :) Klem!

Anonymous said...

kan dere jenter fortelle meg hvorfor dere vil ha husmorsskolen tilbake!?

Anonymous said...

hERLIG!! flott å se at andre enn meg kjemper for husmorsskolen! jeg har da sånn 6-7 timer internatstell på verket innlagt i arbeidstiden min, så jeg ser på det som husmorskole. vanner blomar og syr gardinar og stryk dukar. okei, æ sku virkelig ønske d fantes OBLIGATORISK husmorskole. tenk for nån lykkelige hjem vi ville fått da. yeeeeeeeah. så kunne mann ut å jakte på mat t damen. og æ sku gådd i korsett-kjole og hadd hest i hagen. okei no tog æg hæilt av hær. men jes til husmorsskolen. har ho m&m nåkka me d å gjøre? har ho faxis tadd husmorsskolen?